Vauvajuttua

Olen tänä vuonna rauhoittanut pään myöhäisillassa katselemalla vauvavideoita ja videoita aivan pienistä lapsista. Ne ovat sitä kaikkein aidointa ihmisyyttä. On hauska katsoa uutta videota ja antaa ajatuksen kulkea. Monessa kohdassa tulee mieleen, jotta ”mitähän tuossakin pienessä päässä juuri nyt liikkuu”. On välillä kerrassaan liikuttavaa katsoa, kun pikkuinen yrittää ja yrittää jotain välillä onnistuen ja välillä hermostuen, kun ei millään onnistu.
Noita videoita katsoessa unohtuu muut asiat ja ne asettuvat paremmin oikeisiin mittasunteisiin. Jaa että mistä noita katson… no, pääasiassa Facebookista. Esim. ryhmistä *We love babys* ja *All the babys* sekä *Amazing babies*. Toki noita ryhmiä on paljon muitakin ja YouTubekin tarjoaa paljon. Olennaista minusta on vain pysähtyä ja antaa kuvien puhua.

2 kommenttia artikkeliin ”Vauvajuttua

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s