Olipa yllätys!

Kauan sitten pidin osana työtäni myös lasten päiväleirejä. Ne oli tarkoitettu 5-7-vuotiaille lapsille ja kestivät muutaman tunnin/päivä (4päivää kaikkiaan oli leirin pituus).

Yhtenä vuonna mietimme leiriä suunnitellessamme, jotta mikähän olisi asia, jonka lapset varmasti muistaisivat ja olisi erilainen kuin koskaan ennen. Sitten keksimme…

Leirillä sitten lapset istuivat lentopallokentällä laulamassa, kun yksi pikkupoika katsoi tien suuntaan ja hihkaisi: ”Joulupukki”. Muut vastasivat joukolla: ”Ei joulupukki voi kesällä tulla!”. Mutta meillepä voi 🎅. Sieltä joulupukki tuli ja jutteli aikansa lasten kanssa. Lapset olivat innoissaan ja koko sen päivän ajan törmäsimme lasten joulupukkijuttuihin.
Mielenkiintoinen oli seuraava päivä ja seuraavat kohtaamiset vanhempien kanssa! Suurimmassa osassa kodeista olivat vanhemmat saaneet kuulla, että joulupukki voi tulla yllättäen myös kesällä katsomaan, ovatko lapset kilttejä…
Jokunen vuosi sitten juttelin erään tuolloin leirillä olleen kanssa ja hän kertoi yhä muistavansa sen tunteen, kun kauniina kesäpäivänä joulupukki ilmestyi leirille. 😎 Elämä voi olla yllätyksiä täynnä. 👍

2 kommenttia artikkeliin ”Olipa yllätys!

    1. Ainakin lapset olivat todella riemuissaan sillon ja moni heistä muuistaa hetken yhä. Onhan se sangen poikkeuksellista, kun muuten joulupukki ilmaantuu kuvioihin vasta loka-marraskuussa. Tuo leiri oli kesäkuussa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s