Kaksi erilaista

Siitä on todella kauan aikaa, kun sain viettää Uuden Vuoden yön Pohjoisessa. En koskaan unohda luonnon omaa ilotulitusta! Yötaivaalla loistivat tähdet ja revontulien loimu oli paljon enemmän kuin joku rakettien räiske. Kuva on vain suuntaa antava (Pixabaysta), sillä itse ottamani kuva on vuosien saatossa kadonnut jonnekin. Se mökin rauha ja luonnon taide olivat paras mahdollinen tapa aloittaa uusi vuosi.

Aivan toisenlainen olikin sitten kokemus vuosikymmeniä myöhemmin Las Vegasissa. Menimme yöllä kaupungille, josta vähän ennen puolta yötä sammutettiin kaikki ulkovalot. Sitten alkoi musiikki soida ja pian tuhannet lamput syttyivät ja osa niistä välkkyi musiikin tahdissa. Olihan se hieno kokemus, mutta… olen varmaan yleensäkin niin luonnon lumoissa, että noista kahdesta haluaisin uudelleen kokea ensimmäisen…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s