Ihana arki!

Juhlat on juhlittu.

Tai, ei nyt sentään… Muutaman päivän päästä juhlitaan vuoden vaihtumista ja sitten loppiaista. Ei mene kuin vähän aikaa, alkaa valmistautuminen Ystävänpäivään, sitten pääsiäiseen ja vappuun. Äitienpäiväkin on odottamassa, eikä juhannusjuhlintaa nyt ainakaan voi unohtaa.
Minä olen tänä vuonna ja erityisesti viime päivinä ajatellut moneen kertaan sitä, miksi niin moni tuntuu elävän juhlasta toiseen. Koko aika valmistaudutaan johonkin juhlaan ja mietitään siihen liittyviä ostostarpeita. Tätä mietintää media sitten ylläpitää täydellä teholla.

Missä on se tavallinen arki?

Miksi ei puhuta siitä ihan tavallisesta arjesta, josta kukin voi omalla kohdallaan tehdä juuri itselleen sopivan. Ei siinä tarvitse olla glamouria, ei ostoshysteriaa tai juhlavalmisteluja. Ihan vaan normielämää sen iloineen ja suruineen. Toki arjen voi -ja kannattaakin- katkaista jollain pienellä ilonaiheella, mutta ei sen aiheen tarvitse edellyttää kuukausien valmistelua ja ostoksillakäyntiä.
Minusta on mahtavaa, kun jotkut ihmiset osaavat nauttia ihan tavallisesta arjen elämästä. Sitä kun kuitenkin on elämästämme suuri osa. Miksi emme siis panostaisi arkeemme ja miksi emme iloitsisi siihen liittyvistä pienistä ja suurista iloneiheista?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s