Jouluähky

Minulla on totaalinen jouluähky. Ei, ei se liity mitenkään ruokaan, vaan tähän aivan hulluksi menneeseen komentoon: ”Osta!”, ”Osta!”, ”Osta!”, ”Osta!”… Samaan aikaan puhutaan ihmisten hurjista talousongelmista. Kun menee kauppaan ihan normiruokaostoksille, ei kyllä useimmilla tunnu olevan ongelmia talouden kanssa. Toki tiedän, että osalle kansalaisista tämä on aivan kaamea tilanne, mutta minusta voisi kyllä tuohon ostosvimmaan ja kehoitukseenkin laittaa jotain rajaa. Katson varsin vähän telkkaria, mutta olen kaivannut aiempina vuosina näkynyttä (nyt en ole nähnyt) mainosta, jossa ei kehotettu ostamaan mitään, vaan oli rauhaisa joulukuva ilman ääntä ja lopussa teksti: ”Tämän hiljaisen hetken teille tarjosi…” Se oli minusta vuoden paras mainos!

En ole lähettänyt yhtään joulukorttia (syy: postinkulun toivottomuus), mutta olen tehnyt vähän pidemmän joulutervehdyksen verkkoon. Se tulee perjantaina nähtäville. Joululahjatkin ovat minimissään, mutta tuota joulutervehdystä tehdessäni olen viettänyt aikamoisen tovin minulle tärkeitä ihmisiä aatellen.

🎄 Minä vietän joulua hissukseen ihan vaan nautiskellen rauhasta, sopivassa määrin ruoasta ja juomasta, joulumusiikista ja mitä nyt mieleen tuleekaan.
On vaan todettava: Onneksi joulu on kohta ohi…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s