Oikea joulu

Uutisissa on tosipaljon juttuja, joissa valitetaan, ettei tänä vuonna tule oikeaa joulua. Useimmissa niissä kerrotaan, että joululahjoja ostetaan tavallista vähemmän ja joulupöydästä on jouduttu jättämään monia herkkuja pois. Kamalaa, ihan kamalaa!
En minä sano mitään sähkölaskujen hinnoista, jotka monella tämän muutoksen aiheuttavat, mutta sanon, että voi olla hyvästä vähän miettiä joulujuhlinnan tasoa. Liian usein tulee esille, miten joulusta kerrotaan sen mukaan, montako ja millaisia (miten arvokkaita jopa) lahjoja tulikaan saatua ja miten joulupöytä notkui ja sitten (joulun jälkeen) ollaan niihin kyllästytty ja laitetaan loput jätteisiin.
Todella harvan kuulee kertovan, että oli ihana joulu läheisen / läheisten kanssa (tai jopa yksin!) ihan vaan rauhotuttua kaiken hälinän keskellä. Vähemmällä voi oikeasti saada enemmän.
Millainen on sinun oikea joulusi?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s