Olisko mitenkään mahdollista?

Niin se vaan on, että kännykällä voi olla kaksi todella erilaista vaikutusta elämäämme. Kun ystävä on kaukana, kännykkä on usein aarre yhteydenpitoa ajatellen. Kun voi puhua ja kuulla ystävän äänen tuhansienkin kilometrien päästä, se tuo hänet lähelle.
Kun sitten ollaan porukalla (tai vaikka kaksin vaan) koolla, mutta jokainen räplää puhelintaan, ei oikeastaan olla ollenkaan yhdessä. Jokainen on niiden muiden seurassa, joiden kanssa viestii. Minä arvostan kännykkää yhteydenpitovälineenä (ja esim. asioiden hoidossa, uutiskanavana jne.), mutta en halua kenenkään räpläävän kännykkäänsä, kun olemme yhdessä. ❓ Olisko mitenkään mahdollista sopia, että kännykät pysyvät pois käsistä (tai pöydästä), kun ollaan porukassa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s