Kurkistus Niksikirjaan nr 56

📌Tänään Niksikirja tarjoaa meille *Kuivakakkupalan uusi elämä*, *Pois valmiustilasta* ja *Ollaan itserakkaita*. 🔔

👉 Kuivakakkupala saa uuden elon, kun käytät sen grillissä tai vaikka vain pannulla, jotta saat siihen rapean pinnan. Sitten seuraksi vaikka jäätelöä tai marjoja tms. riippuen mistä kakusta on kyse.

👉 Pois jatkuvasta valmiudesta.nimittäin ne sähköiset aparaatit. Valmiustilakin kuluttaa sähköä, vaikka et laitetta muuten käyttäisikään. Nykysähkön hinnoilla kannattaa hankkia katkaisijalla varustettu jatkojohto, jos pistorasiat ovat niin hankalassa paikassa, ettei sitä kautta viitsi laitetta irrottaa verkosta.

👉 Ollaan oikealla tavalla itserakkaita. Keskitytään omiin upeisiin ominaisuuksiin eikä antaudu negatiiviselle itsekritiikille. Psykologit suosittelevat vaihtamaan omaan itseen kohdistuvien negatiivisten ajatusten tilalle positiivisia väittämiä. Harjoittele aluksi viidellä positiivisella väittämällä kuten ”Riitän ihan tällaisena” tai ”Minua rakastetaan” tai ”Olen arvokas kuten kaikki muutkin”.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s