Oletko kokeillut ruuvareita?

Oletko kokeillut / käyttänyt tai edes kuullut ruuvareista? Tai ruuviluistimista tai nurmiksista? Aikanaan tällaiset luistimet tehtiin luovutetun Karjalan alueella Nurmin kylässä. Siitä nimi nurmikset.
Ajatus oli, että silloin käytetyissä arkijalkineissa – monoissa – oli pohjassa rei’ät, joihin sitten luistinterät kiinnitettiin. Ne olivat aika hyvät siihen asti kunnes rei’ät käytön myötä laajenivat ja terät saattoivat irrota ainakin osittain kesken luistelun.
Kun olin 7-vuotias, minullakin oli ruuvarit. Minulle luvattiin, että seuraavana talvena saisin ihan oikeat luistimet. Mutta, seuraava talvi oli muuttanut elämäni lopullisesti ja luistelukokemukset jäivät vain ruuvareihin.

2 kommenttia artikkeliin ”Oletko kokeillut ruuvareita?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s