Punnittavaa

Kun tässä olen kuumeen seurassa aikaa viettänyt, on ollut aikaa punnita mielessä kaikenlaisia asioita. Muutenkin olen loppuvuodesta yleensä tehnyt jonkinmoista oman elämän inventaariota. Noin koko vuotta aatellen listaan plussat ja miinukset vaa’an eri kulhoihin ja pyrin luomaan kokonaisukuvan vuoden annista. Mukaan tulee mm. ihmissuhteet, terveys, ajankäyttö ja vaikkapa vuoteen sisältyneet elämykset. Useimmiten punnitus on alussa vaikeaa, mutta lopulta kaikki sujuu helposti. Useimmiten, jos tilannetta kuvaisi vaa’alla, se näyttäisi suunnilleen kuvan kaltaiselta. Siinä painavammaksi ovat tulleet elämän positiiviset asiat. Pyrin näet yleensä löytämään asioista niiden positiiviset puolet, vaikka se välillä voikin olla vaikeaa. Kuitenkin tällainen punnitseminen antaa eväitä tulevaankin, sillä siitä saan pohjaa asioille, joiden suuntaa haluan mahdollisesti muuttaa jatkossa.
❓ Punnitsetko sinä omaa eloasi jollain erityisellä tavalla?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s