Sähkön säästämistä

Kyllähän näillä nykyisillä ja varsinkin tulossa olevilla sähkönhinnoilla itse kukin joutuu miettimään omaa sähkönkäyttöään. Ovatko laitteet valmiustilassa, palaako kaikkialla valot, soiko musiikki, vaikka kukaan ei kuuntele, lämpiääkö uuni pieneenkin ruoanlämmitykseen… entä sauna – jos sähkösauna on – lämpiääkö se joka päivä… No, jokainen tekee mielensä ja budjettinsa mukaan. Jos haluat muutaman ajatuksen asian merkeissä, Yle on julkaissut yksinkertaisen vertailun: yle.fi/uutiset/3-12584265? Ainoa ongelma tuossa on, että tuntuu artikkelin laatija olettavan, että kaikilla on kaikenmoiset sähköiset vempeleet…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s