Lettuja maissijauholla

Lettuja ja raparperihilloa. 😋

Minulla on kaapissa ollut jonkinaikaa pussi maissijauhoja (johonkin tarvittu, kun osa käytetty). Tänään sitten aattelin, jotta tekis mieli lettuja. Muistin joskus nähneeni ohjeita letuista, joissa on venhäjauhon asemasta käytetty maissijauhoa. Niinpä kokeilin ohjetta, jossa oli vain maissijauhoa, maitoa tai vettä ja ripaus suolaa sekä paistamiseen voita. Täytteeksi ehdotettiin melkein mitä vaan makeaa tai suolaista. Täytteellä on noissa kyllä merkitys, sillä ei niissä itsessään juuri makua olekaan. Mutta, raikkaan raparperihillon kanssa ainakin maistui oikein hyvältä. 😋

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s