Poikkea puistoon

Tänään on *Poikkea puistoon-päivä*. Puistot ovat keitaita elämän keskellä; niin minä ajattelen. Olen todella iloinen, että niin monissa kaupungeissa on näitä keitaita paikaksi levähtämiselle. Kivierämaatkin heräävät uudenlaiseen eloon, kun keskeltä löytyy puistoja.

Nykyisin puistoissa on monenmoista toimintaakin. On kuntoiluvälineitä, penkkiryhmiä, vesielementtejä, piknik-alueita ja erilaisia tapahtumiakin. Merkittävä ikävä asia on se, että kaikki ihmiset eivät välitä viihtyisyydestä. Roskat heitetään ties minne ja juomapullot rikotaan vaaraksi lapsille ja lemmikeille. Kun tämä vielä muuttuisi, puistot voisivat olla pieniä paratiiseja. 🍀

2 kommenttia artikkeliin ”Poikkea puistoon

  1. Tanaa kierrellyt ystavan kanssa Tøyen Hagessa!!
    Siella kukkien keskella mieli rauhoittui!!@

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s