Tiesitkö tätä?

Kun kulkee ulkona melkein missä vaan, törmää maahan heitettyihin roskiin. Luulenpa vaan, että moni ei edes tiedä – saati että aattelis asiaa sen senempää – totuutta eri materiaalien maatumisajoista. Joka vuosi on esim. somessa hirmuinen huuto koirankakasta. Eihän se mukavaa ole, mutta koirankakka maatuu alle kuukaudessa. Sitä kannattaisi verrata vaikka tuon listan avulla muihin materiaaleihin. Toki fiksu koiranulkoiluttaja hoitaa kakat pois…
Näin *Maailman ympäristöpäivänä* on hyvä kerrata tätäkin asiaa. 💚

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s