Nam!

Käyn harvoin ravintolassa syömässä, vaan tänään kävin Ystävän kanssa. Menimme lounasaikaan ja… voi että oli kyllä niin taivaallisen hyvää ruokaa (Pippurimylly, Turku). Tuota lohta olisi voinut syödä vaikka kuinka hirmuisen paljon…

Vaikka aijon sillon tällön käydä muissakin paikoissa, kyllä Pippurimylly on se ”mun paikka”. Siellä vaan on melkein kaikki kohdallaan. Jaa että mikä ei ole… heh… parkkipaikkaa on julmetun vaikea saada ja rappuset eivät ole mulle kivat. Noille vaan nyt ei mitään mahda.

Ja tämä EI ole ”maksettu mainos”, vaan ihan oma ja aito mielipiteeni.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s