Tämä tulee jokaisen tietää!

Joskus kuka tahansa voi joutua tilanteeseen, jossa on toisen uhkaamana, eikä voi sanoilla asiaa muille ilmaista. Silloin tämä kansainvälisestikin tunnettu hätämerkki voi pelastaa henkesi. Tai sinä voit tällaisen merkin huomattuasi pelastaa jonkun toisen hengen!
👉 Jos huomaat jonkun käyttävän tätä merkkiä, ota heti yhteys poliisiin! Jos huomaat, että jotakuta ollaan viemässä esim. autoon, yritä saada auton rekisterinumero (ja merkki) ylös auttaaksesi poliisia asian merkeissä. Älä kuitenkaan -oman turvallisuutesi takia- ryhdy itse auttamistoimiin.

2 kommenttia artikkeliin ”Tämä tulee jokaisen tietää!

  1. Hyva etta kerrot, hyva tietaa!! Kerran olisi ollut tarpeen, onneksi nuoret miehet reakoivat ja tilanne paattyi hyvin!! 3 miesta olivat viemassa nuorta tyttoa autoon ja tytto oli huumattu.
    Silloin 🙏kiitos Luojalle ja huomioiville nuorille miehille.

  2. Minusta tämän merkin opettaminen on jokaisen vanhemman pakollinen tehtävä! Koulussakin asian voisi opettaa. Myös sen, että tämän voi tehdä vaikka käsi selän takana. Tärkeää on sekä osata tehdä tämä että myös tajuta reagoida, jos tällaisen merkin näkee tehtävän.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s