Onko sitten myös kaupunkilais…

Myynnissä on maalaisleipää, maalaispatonkia, maalaismakkaraa ja törmäsinpä maalaiskaalikääryleisiinkin. Eikä sovi unohtaa maalaishunajaa tai maalaisperunalastuja eikä tietenkään maalaislihahyytelöä. ❓ Olen ennenkin miettinyt, jotta, kun on kerran maalais-sitäsuntätä, onko sitten myös kaupunkilaisleipää, kaupunkilaismakkaraa jne. ? Sanalla ”maalainen” on eri ihmisille erilainen kaiku. Joillekin se on ”junttimaista” ja monelle ainakin jotenkin vähän noloa. Minulle passaa erinomaisen hyvin maalaisruoka. 👍 Sehän on usein lähituotetta ja ainakin useimmiten kotimaista.
Nyt vaan kiinnostaisi tietää, onko noista erikseen kaupunkilaisversioita siten, että se myös tuotteen nimessä mainitaan. Siis, onko?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s