Uusi kokemus

Enpä olekaan ennen moista kokenut! Menin kauppaan ostamaan parit pakasteet. Jo mennessä hälytys piippasi. Ihmettelin sitä kassalle, joka näki, että tulin vasta kauppaan ja kehotti menemään sisään. Tein ostokset ja…aivan… taas piippasi. Tunsin itseni suureksi rikolliseksi ihmisten tarkkaillessa, mitä löytyisi. Siinä sitten keskusteltiin, onko jotain, onko uusia vaatteita, joihin jäänyt hälytin. Ei oo ja ei oo. No, sitten vartija paikalle piipparin kanssa. Tämä suurrikollinen yhä ihmeissään, mikä on homman nimi.
Kaikki käytiin läpi, eikä (tietenkään) löytynyt mitään. Sitten vaan totesin, ettei mitään (ruokaa lukuunottamatta) uutta ole. Uusin oli juomapulloni. Ja, kas, SE piippasi! Näkihän sen heti, ettei se ollut luvatta otettu, kun oli puolillaan vettä, eikä mitään nimi-tms. kylttejä ollut. Mutta, sen pohjassa oli mun laittama tarra, jossa mun nimikirjaimet. Se TARRA PIIPPASI! Jo muuten lähti tarra samantien…

👉 Minusta olisi ollut liikkeeltä huomaavaista todeta hälytyksen olleen aiheeton. Ei todettu. 😢 Taidanpa miettiä kauppaa ens kerralla.

Yksi kommentti artikkeliin ”Uusi kokemus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s