Kiitollisuudesta potutukseen

Päivän teema on *Kiitollisuuden torstai*. Aamulla olin kiitollinen monestakin asiasta, esim. ihanista ystävistä, kevään tulosta, linnunlaulusta, mukavista viesteistä, ihanasta naapurista jne.


Sitten menin lukemaan uutisia ja nousi musta pilvi pään päälle… Uutisissa kerrotaan: kolmipäiväinen jakelu kirjeille ym. Mitä nyt sitten arkipyhäviikoilla ei edes sitä. 😡
Pääsiäinen olikin hauska esimerkki tästä postin uudesta toiminnasta: torstaina ei jaeta kirjepostia (niin on päätetty, ettei torstaisin ole kantoa), perjantai oli pyhä ja ei siis kannettu, lauantaina ja sunnuntaina ei kanneta yleensäkään, maanantai oli pyhä, joten ei kannettu ja tiistaina taas ei muutenkaan jaeta. Helkkari tätä ”palvelua”.😡

#posti saa haluamansa!

Kun kerran postia jaetaan (ja muuten edes kerätään niistä nykyisinkin usein tupaten täynnä olevista postin lähetyslaatikoista) sillon, kun postia (tai alihankkijoita, jotka posti on ilmeisen hyväksi havainnut) huvittaa, ihmiset siirtyvät muihin palveluihin. Sittenhän koko postin postina voi lopettaa. Näin he voivat jatkaa nurmikonleikkuuta, lumitöitä ja kenties hyvässä lykyssä kuljettaa jonkun paketinkin. Jos sellaisia ihmiset postin kautta haluavat / uskaltavat lähettää.

Tai sitten posti voi…

Tai posti voi laittaa kaikille omat (maksulliset tietenkin) postilokerot jonnekin hemmetin kuuseen, josta sitten ihmiset käyvät itse noutamassa postinsa. Jos eivät pääse hakemaan, posti voi merkittävästi isompaa maksua vastaan tuoda kotiin. Niin, se tietenkin heidän valitsemanaan ajankohtana esim. kerran kuukaudessa. 😡

Tähän on tultu mun kohdalla…

Käytän jo ostamani postimerkit toivoen niiden kirjeiden menevän perille. Sen jälkeen täytyy keksiä muunlaiset keinot. 😢😢😢😢😢
Ja juu, olen ollut ns. etanapostin vakiokäyttäjä! Viikottain on lähtenyt 1-2 kirjettä tai korttia. Että, omalta osaltani olen kyllä postia tukenut ihan riittävästi. Varsinkin, kun usea kirje tai kortti on jäänyt menemättä perille.

Tämmöinen kiitollisuuden päivä…

(Jk. Uutinen löytyy mm. https://www.verkkouutiset.fi/…/posti-siirtymassa…/)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s