Ikikiitollinen

Aamulla klo 8.15 eli mulle kamalan aikaisin (kävin nukkumaan 4.30) soi puhelin!!! Tuttu soittoääni, joten pelästyin oitis, mikä hätänä. Minun tuntevat kun tietävät, ettei aamulla kannata soittaa aamutajuttomalle. Tuli ilmoitus viestistä: ”Täältä tulisi huonepalvelu tuomaan aamiaista”. Siis että joku ihana ihminen (naapurini Eija) on laittanut mulle aamiaisen… Olin aivan pökerryksissä toisaalta normiaamupökerrys ja toisaalta iloisen mielen takia.
Aamiaisessa oli kyllä vielä kurkkuakin, mutta kerkesin ne napsia pois ennen kuvan ottoa. Mun maha kun on kurkusta eri mieltä kuin suu. Ja, määrä aamiaiselle oli niin suuri, että siitä saan iltapalankin.
Mistä näitä arjen enkeleitä eloni polulle onkaan ilmaantunut? Olen kiitollinen 💖

2 kommenttia artikkeliin ”Ikikiitollinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s