Hyvää Naistenpäivää 🌹

Jostain netin syövereistä olen vuosia sitten moisen kuvan tallentanut. Missähän moisia ihmenaisia elää? Minä taidan tässä(kin) asiassa olla vähän *outolintu*, sillä minusta jokainen päivä on kaikkien ihmisten päivä. Kun Naistenpäivän sanotaan olevan tasa-arvon ja rauhan päivä, eikö ne asiat kuulu ihan jokaiseen päivään? Ainakin minun ajatuksissa kuuluu! Sitäpaitsi, aivan liian usein nämä teemapäivät ovat joko poliitikkojen ym. kauniita sanoja ja lupauksia, jotka eivät koskaan johda mihinkään tai kauppakansan päiviä, joilloin myydään teeman nimissä ihmisille melkein mitä vaan. Liian usein aivan tarpeetonta…
Olen vissiin hankala tapaus, mutta en ostele teemapäivätuotteita tai anna teemalupauksia. Arvostan enemmän pieniäkin todellisia tekoja ja arjen yllätyksiä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s