Tuutin täydeltä

En halua katsoa uutisia (katson toki silti pari kertaa päivässä), sillä maailman tapahtumat juuri nyt ovat niin ahdistavia. Älä ikinä sano tai ajattele, että väheksyisin tai aliarvioisin tilannetta… EI, siitä ei tosiaankaan ole kysymys. Pieni ihminen (sellaisia me jokainen yksittäisinä olemme) ei juurikaan voi asioihin vaikuttaa. Ei ainakaan sillä, mitä nyt näkee varsinkin some-maailmassa. Minkäänlainen sanallinen mesominen verkossa ei varmasti muuta tilannetta ainakaan positiiviseen suuntaan.

En keskustele julkisesti
Miksi sitten en avaa keskustelua tapahtuneesta? Ihan vaan siksi, että asia on esillä vähän kaikkialla ja koko aika tulee tietoa ja ”tietoa” tuutin täydeltä niille, jotka sitä kaipaavat. Minä haluan pitää Kuppilan aiheesta vapaana. Elämän on jatkuttava muidenkin asioiden osalta. Kuppilassa keskitytään niihin muihin.

Tänään nautitaan
Tänään nautitaan upeasta kevättalven päivästä! 🌞 Aurinko paistaa siniseltä taivaalta ja ilma on kerrassaan upea. Rauhoitetaan mielemme edes vähäksi aikaa kaikesta kamaluudesta, mitä maailmalla tapahtuu. 🍀🌹

Minun vastaukseni asiaan on toive rauhaan – kaikkialla!

Yksi kommentti artikkeliin ”Tuutin täydeltä

  1. Onneksi aurinko paistaa ja voi itse valikoida mita katsoo ja kuuntelee, en halua ahdistua siksi etten voi paljon tehda heidan hyvaksi, rukoilla sen voin, Punaisen Ristin kautta avustaa, muu apu on muiden kasissa ♥️🇺🇦🙏

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s