Tykkäätkö kuvata?

Oletko sinä(kin) niitä, jotka kuvaavat mielellään vähän kaikkea ympäriltään? Välillä kuvia on mukava julkaista muidenkin iloksi. Sillon moni menee Instaan (Instagram) ja julkaisee siellä. Siellä kuitenkin monet kuvat ovat varsin käsiteltyjä ja ainakin minun silmiin on tullut paljon henkilökuvia -muokattuja sellaisia. Minä en ole aikoihin julkaissut mitään Instassa. Sen sijaan olen palannut MeWe’n (https://mewe.com/) ja liittynyt siellä useampaankin eri teemaiseen ryhmään. Tekstiä siellä on aika vähän ja sekin useimmiten englanniksi. (Suomalaiset ovat näkyvinä lähinnä erilaisia asioita vastustavissa ryhmissään) Kuvia julkaistaan tosipaljon ja hyvin erilaisia. Ja, mikä minusta on upeaa, hyvin monesta maastakin. Suurin ongelma tahtookin olla, että sinne jää koukkuun katsomaan kuvia…

👉 Jos siis kuvaat ja julkaiset mielelläsi kuvia, hyvä mahdollisuus ovat MeWe’n ryhmät. 👍

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s