Päivän nauru

Harvemmin sitä saa Ystävänpäivänä kortin seuraavin toivotuksin:
Hyvää Joulua 2021!
Hyvää Ystävänpäivää!
Hyvää Joulua 2022!
Kaikkea hyvää vuoteen 2022, 2023, 2024 ym.

Vaan minäpä sain! 😁
Syy tosin ei ole hauska… Kortin lähettäjä oli teettänyt joutsenhullulle joutsenaiheisen joulukortin, joka ei sitten koskaan tullut perille. 🦢 Niinpä sain nyt joutsenkortin mainituilla tervehdyksillä – ihan varmuuden vuoksi nuo tulevaisuudessa olevat… 😎🍀

3 kommenttia artikkeliin ”Päivän nauru

  1. Kait se on parempi tulevaisuudessa lahettaa kaikki toivotukset/ onnittelut samalla kortilla muutama vuosi eteenpain!! Syntymapaiva kortti joka lahetetty Italiasta 10.1 ei ole vielakaan tullut postilaatikkoon!!@

    1. Valitettavasti tuntuu, että posti haluaa kokonaan irti perustehtävästään.
      Luin eilen postin sivuilta, jotta huhtikuun alusta ns. ”kevennetty kanto” on tiistaisin ja torstaisin (nyt ti ja pe). Tuolloin ei kaupunkialueilla kanneta esim. kirjepostia – PAITSI, jos maksat lisää ns. plusmerkin. Plusmerkin hinta on 1.50€ sen normaalin postimaksun lisäksi. Plusmerkillä varustettu kirje ilmoitetaan kannettavan kahden pv:n sisällä ja siinä merkissä on seurantakoodi. Sinänsä idea on ok. mutta minusta hinta on hirmuinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s