Avuksi aamuun

Oli päässy tuo leipä loppumaan. Mitäs ny, kun aamukaffin kera pitäs olla leipää? Ei siinä sit muuta kuin pikaisesti väsäämään pannuleipää. Älä kysy mittoja, en mä tiedä! Mä vaan sekottelen kaikenlaista ja sitten pannulle kypsymään. Nyt oli 1muna, hiivaleipäjauhoja, leivinjauhetta, vettä, suolaa, yrttejä ja pilkoinpa vielä omenanpuolikkaan pois lojumasta. Kaikki sekaisin ja pannulle paistumaan. En katsonut kelloa, mutta oiskohan ollu 20min. tms. Ainakin se maistui oikein makoisalle aamukaffin kera. ☕😋

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s