Mikä hiton salaisuus?

Minä en voi ymmärtää, mikä hiton salaisuus on pankin puhelinnumero! En halua asioida jonkun keskitetyn palvelun kautta. Sinne pääsy kun ei olekaan ihan noin vaan käytettävissä, vaan asiaa hoidetaan -niinpä tietenkin- mobiilin kautta. Kun on ”nakkisormet”, on vaikea saada kaikki kirjoitettava oikein ja niinpä sitten ollaan ja ihmetellään, että miten asioita voidaan hoitaa.
Kyse ei ole rahaongelmasta, vaan siitä, että kortti toimii useimmissa paikoissa, mutta ei kaikkialla, missä on tarpeen. Nyt tuntuu, ettei kukaan osaa vastata, eikä ketään edes kiinnosta. Alkaa horjua tämä uskoni pankkiin – kuten se on tehnyt jo postin suhteen. Olen ollut saman pankin asiakas yli 45:n vuoden ajan joten ei huvittaisi vaihtaakaan…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s