Miten on?

Miten on, onko digipalvelujen käyttö vaikeaa?
Uutisten mukaan monelle esim. viranomaispalvelujen käyttö digitaalisena tuottaa vaikeuksia. on vaikeaa löytää oikea palvelu ja sieltä oikea asiakohta, on vaikea ymmärtää sanastoa ja laitteiden käyttö jo sinänsä on monelle pelottavaa. Lisäksi kaikilla ei edes ole käytettävissä laitteita ja kykyä niiden käyttöön. Osalla laitteiden käyttämättömyys johtuu vammasta, joka haittaa asiassa.
Yksi ongelma on myös julkisissa tiloissa olevien laitteiden kohdalla yksityisyys. Ei voi käyttää chat-mahdollisuutta, koska ei halua yksityisasioitaan muiden kuuluville. Lisäksi moni pelkää tietojensa tallentuvan käytettävälle laitteelle ja olevan sieltä muiden tutkittavissa.

❓❓ Miten tässä voidaan päästä eteenpäin?
Asiassa on niin monia hankalia yksityiskohtia, että se ei ratkea vaan jollain atk-kurssilla tms. Mutta, miten ja mikä on oikea taho ratkaisuja toteuttamaan?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s