Posti kulkee, jos kulkee

Kyllä mun joulu oli viikkoja sitten. Sain EILEN joulukortin (kirjekuoressa), joka on postileiman mukaan lähetetty 3.12.2021 LA:sta. Kovin on kauan tuo matka kestänyt. Lähettäjä (85v) oli jo huolissaan, josko tulee koskaan perille.
Ei kyllä hirmusti huvita tuon perinteisen ”etanapostin” käyttö, kun aina vaan hidastuu perilletulo/perillemeno. Miten ihmeessä homma saatiin aiemmin -ennen tätä kaikenlaisten teknisten apuvälineiden aikaa- hoidettua nopeasti, kun nyt ei onnistu edes tekniikkaa hyödyntäen? Mä vaan ihmettelen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s