Teki mieli jotain hyvää

Joskus tekee mieli jotain hyvää ja sillon on hommaan ryhdyttävä. Minä tein ”pannupullaa”. Se on vähän kuin letun ja pannukakun välimuoto; letun mallinen, mutta paksumpi, kuten pannukakku. En mittaile määriä, vaan ne tulee vähän sinnepäin-arviolla. Laitoin vettä, vähän vaniljakastiketta, muna, jauhoja, ripaus suolaa ja hiukan sokeria. Paistaminen pannulla. Voipi nauttia sitten kuten letutkin… hillolla, hillolla ja kermavaahdolla, sokerin kera, jätskin kera jne. 😋

Muuten, teen välillä vastaavasti pannuleipää. Jauhot sämpyläjauhoa, ei sokeria, mutta yrttejä ja joskus sipulia. Maistuu lämpimänä vaikka iltapalana. Mä en yleensä laita muuta kuin levitettä, mutta ei mikään estä laittamassa melkein mitä vaan päällystettäkin. 😋

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s