Money, money…

Tour de Skin-kertueen voittaja tienaa 55 000 Sveitsin frangia eli noin 53 000 euroa. Se on ruotsalaisen Charlotte Kallan mielestä liian vähän! Hän vetoaa siihen, että palkintosumma on aiemmin ollut suurempi. ”Nyt Kansainvälisen hiihtoliiton Fisin tulee puuttua asiaan”, Kalla myöntää jatkaen: ”Fisille pitäisi olla tärkeää, että parhaat hiihtäjät haluavat mukaan.”
Siis että MITÄ? 53 000€ ei riitä kisapalkinnoksi aktivoimaan parhaita mukaan?! Missä maailmassa nämä urheilijat oikein elävät? Totta on, että joskus aiemmin palkintorahat ovat olleet suurempia, mutta nyt jakajia on (lajien määrän lisäännyttyä) enemmän. Minusta tuossa on kyse jo ahneudesta. Jos ei tuollainen palkintosumma riitä, voi vapaasti mennä muualle kisaamaan. Kisaan osallistumattomat eivät voi sanoa olevansa parempia, mutta eivät hiihdä palkintorahan ”pienuuden” takia. Vain ne, jotka hiihtävät, voivat saada palkintorahan sijoituttuaan kolmen parhaan joukkoon.

2 kommenttia artikkeliin ”Money, money…

    1. Ymmärrän, että kilpailijat saavat palkkion voitostaan, mutta kyllä mielestäni jotain rajaa noissakin tulee olla. Ne kun eivät ole ollenkaan heidän ainoita tulonlähteitään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s