Nyt keittää 😡

Tänään nousi patti otsaan (Ystävän sanat), kun avasin saamani postin. Ystäväni Norjasta on lähettänyt minulle joulutervehdyksen ja se on ollut normaalin kirjeen kokoinen. Ystäväni oli vielä lähetystä postiin viedessään varmistanut, että se kannetaan kotiin! Tänään, 28.12.2021, sain tiedon, että lähetys on noudettavissa postista. Anteeksi, kuinka? Miksi KIRJE pitää noutaa postista? Soitin ja kysyin. Ei osannut postin virkailijakaan sanoa, miksi sitä ei kannettu kotiin, kun se hänen mukaansa (siis hän katsoi, millainen se lähetys on) mahtuu hyvin ihan postiluukustakin. Minulla on iso postilaatikko… Minun käskettiin sitten soittaa Postin asiakaspalveluun. Soitin. Kun viimein pitkän odotuksen jälkeen sieltä vastattiin muutakin kuin ”Olette edelleen jonossa. Jaksattehan olla kärsivällinen”, selvisi, että tämä lähetys on saapunut Suomeen 14.12.2021. Tulliselvityksenkin tein heti tiedon saatuani, viikkoa ennen joulua. Tämän ajan lähetys on vain viettänyt joululepoa tai ties mitä ja ties missä. Ensin minulle yritettiin sanoa, että sen voi nyt hakea postista. Sillon räjähdin! 🤬 Kun kotiinkanto on lähetettäessä hoidettu, se tulee myös Suomen Postin hoitaa. Lopulta asiakaspalvelija ilmoitti soittavansa jakeluun ja lupasi, että kotiin tulee.
Nyt odotan, koska mahtaa tulla…

2 kommenttia artikkeliin ”Nyt keittää 😡

  1. Onpa se vaikeata todella, miten postilaitos toimii ja miten asiakkaita kohdellaan, tekisi mieli kurjoittaa lehteen. Voit katsoa merkeista mita maksoi etta sinulle kotiin tuodaan joululahja!!!

    1. Minua kiukuttaa se, että jostain selittämättömästä syystä joku on vaan päättänyt, ettei kirjettä kanneta. Heillä ei ole oikeutta moiseen päätökseen. Nyt odotan, milloin asia hoituu oikein. Kerron sitten.
      Ei tuosta kannata kirjoittaa sen enempiä ihan vain siksi, että siinä saisi itse kuraa naamalle. Valitus on Postille tehty. Luotto sinne on mennyt jo aiemmin ja tämä vaan vahvistaa epäluottamusta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s