Sopisikohan näin?

Sopisikohan tällainen yhteinen joulunajan ajatus toteutettavaksi kaikille?

Nimittäin minä ehdotan, että jokainen – ihan jokainen! – tekisi tänä vuonna yhden pienen hyvän teon joulun merkeissä. Jokainen voisi antaa pienen joululahjan jollekin tuntemattomalle! Sen ei tarvitse olla rahallisesti arvokas, vaan ajatus on tärkeintä! Ajatelkaapa, miten paljon iloa saisimmekaan yhdessä aikaan…

Mitä siinä voisi olla?
Minusta olisi mukava saada tänne ideoita siihen, mitä tuollaisessa joulupaketissa voisi olla. Mahdollisuudethan ovat rajattomat. Muista, että kaiken ei edes tarvitse maksaa mitään…
Minä olen jo valinnut tuolta pari lelua annettavaksi joidenkin lasten iloksi. Joku saa pienen pelin ja teen jokavuotiseen tapaani pienen ruokatavarapaketin jonkun perheen iloksi. Laitan myös joulukortteja tuntemattomien vanhusten iloksi. Pientä nuo ovat, mutta uskon, että ovat iso ilonaihe saajalleen.
Mitä sinä laitat jouluiloksi tuntemattomalle?

Mihin voi viedä?
Eri paikkakunnilla on tässä erilaisia käytäntöjä. On keräilypisteitä, jotkut järjestöt ottavat vastaan ja toimittavat perille, samoin seurakunnat. Pelastusarmeijalla on joulupata-keräys ollut vuosikymmenten ajan . Aina on mahdollisuuksia!

Olethan sinä mukana

2 kommenttia artikkeliin ”Sopisikohan näin?

  1. Olen tanaan vienyt koyhain talon kuusen alle 3 pakettia lapsille jaettavaksi!! Haluan auttaa kun voin ❤🙏

    1. On ihana tietää, että moni toimii tavallasi! 💖 Voimme tehdä paljon, kun niin tahdomme. Jos ei muuta voi antaa, voi antaa aikaansa. Voi tehdä lahjakortin, jossa lupaa lähteä lenkille / retkelle / pelaamaan jotain tms. Sekin on arvokas lahja!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s