Mä niin ihastuin! 👍

💻 Näin jokunen päivä sitten netissä kuvan, jossa perhe / suku oli koolla joulupöydän äärellä. Pöydän päässä oli kori, jossa oli jokaisen kännykkä! 💡 Mikä mahtava idea! 💡
Kerrankin kaikki olivat koolla ilman että osa seikkailee samaan aikaan ihan muualla netin syövereissä.

👉 Minusta tätä ideaa voisi soveltaa aina, kun ollaan porukalla koolla jossain. Olisimme paljon enemmän läsnä ja jokainen tuntisi itsensä arvostetuksi. Nimittäin, minä ja aika moni muukin keskustelujen perusteella kokee, että seuramme ei ole arvokasta, kun toinen on kaiken aikaa kännykällä ihan muiden seurassa.

❓❓ Mitä sinä tuumaat moisesta?

4 kommenttia artikkeliin ”Mä niin ihastuin! 👍

    1. Olen niin samaa mieltä, että ”mihin seuraan vain”. 👍🤩 Aivan liian usein ihmiset ”kohtaavat”, mutta todellisuudessa ovat vain samassa paikassa keskustellen kukin oman kännykkänsä välityksellä muiden kanssa.

    1. Helppo toteuttaa (se kori siis), mutta kuinka vaikea monen onkaan edes ruokailun ajanksi irrottautua siitä pienestä aparaatista. Olen nähnyt ”käytösopastusta” siitä, missä kohdassa suhteessa lautaseesi sinun tulee päivällispäydässä kännykkä pitää! Minun mielestäni kännykkä pois päivällispöydästä on se oikea tapa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s