Kamalinta on…

Jos kysyisin: ”Mikä on kamalin tapa herätä unesta?”,

moni minut tunteva vastaisi:”Puhelimen soiminen”. No, onhan sekin – tai se riippuu myös siitä, kuka soittaa. Seuraavaksi sanoisivat: ”Kännykän viestiääni”. Joskus sekin, mutta kun minulla on erilaiset viestiäänet eri viestimillä, vähemmän tärkeät osaan sivuuttaa ja ne tärkeät katson rutisematta. Kolmatta vastausta en saanut.

Tänään…

Aamulla klo 7.30 soi puhelin. Tärkeä Ystävä soitti (minulla on useimmille yhteyshenkilöille oma soittoäänikin) ja vastasin kahden ja puolen tunnin unien jälkeen. Sain kunnon aamusaarnan – ihan kaikella ystävyydellä ja huumorimielellä annetun. Se EI ollut kamalaa!
Päivällä päätin ottaa päikkärit, kun itseni tuntien tiedän, ettei tule aikaisin mentyä nukkumaan. Olin juuri siinä unen rajamailla, kun tuli viesti sovelluksella, jota vain Tärkeät ihmiset käyttävät. Viestissä oli pari kuvaa ja teksti: ”Paitoja tarjolla”. Päässä vilisi vain tyhjää, joten piti selvittää, mikä on homman nimi. No, sekin selvisi ja EI tämäkään viesti ollut kamala!
Olin sitten nukkunut tuntemattoman ajan, kun heräsin… naapuri laulaa karaokea niin pieleen kun vaan joku voi laulaa. 🤐 Se OLI / ON KAMALAA! 🥴
Pakko laittaa joku aparaatti soimaan, sillä ei tuota kestä hajoomatta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s