Suoratoistoa?

Suoratoisto on suosittua
Uutisten mukaan jo yli puolet suomalaiskodeista on tilannut maksullisen suoratoistopalvelun tai kanavan. ”Tiedotteen mukaan hieman yli puolet suomalaisista käyttää enemmän kuin 10 euroa kuukaudessa tv-sisältöjen katseluun. Viidennes käyttää niihin yli 25 euroa.” Huomioidaan nyt, että näitä palveluja katsotaan usein myös mobiililaitteilla.
Useimmilla syy maksullisten palvelujen käyttöön on niiden tuoma vapaus ajan suhteen. 28% vastaajista kertoo lisänneensä maksullisten palvelujen käyttöä kuluneen vuoden aikana. Onko tämäkin -ainakin osittain- koronan vaikutuksia?
Suosituin maksullinen suoratoistopalvelu on Netflix ja toisena tulee CMore.
Lisää aiheesta uutisissa: https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/4381868

❓❓ Entä sinä, käytätkö?
Onko sinulla käytössäsi suoratoistopalvelu/ suoratoistopalveluja? Jos on, millaisissa hetkissä niitä katsot? Oletko seurannut, paljonko aikaa niiden parissa kuluu?

🦢 Minulla ei nyt ole yhtään suoratoistopalvelua käytössä.
Kokeilin kyllä Netflixiä viime keväänä, mutta sen anti jäi mielestäni vähäiseksi. Kokeilin jossain vaiheessa Dicovery-palvelua, mutta se tarjosi vielä vähemmän mieluista katsottavaa. Niinpä katson -sen vähän kun edes nykyisin katson- YLE Areenasta, MTV:ltä ja Ruudusta ihan maksuttomia juttuja. Pidän kyllä noista mahdollisuuksista juuri sen aikavapauden takia. Jos budjetti ei olisi niin rajallinen, saattaisin tilata Paramount+-palvelun.
Televisiostakin tulee katsottua eniten National Geographic, Teema ja jotain Friiltä. En kuitenkaan seuraa tällä hetkellä tarkasti yhtään sarjaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s