Hyvää miestenpäivää!

Tänään on *Kansainvälinen miestenpäivä*. On ihan oikein, että miehilläkin on oma päivänsä. Tosin, minua vähän mietityttää tämä ajankohta… juuri vietettiin Isänpäivää ja tämä on vajaan viikon päästä siitä. Olisi vaikka tammikuun lopulla, niin varmaan huomioitaisiinkin enemmän.

Miten on, huomioitko sinä elämässäsi näitä teemapäiviä? Minä huomioin osaa, en kaikkia. Ja minun huomiointi ei yleensä ole tavaraa, vaikka kauppiaat niitä meille kovasti tyrkyttävätkin. Jokainen tavallaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s