Singles day – ostetaan itselle

Mä niin ihmettelen tätä maailmanmenoa ja näitä teemapäiviä. Tänään on alkujaan kiinalainen juhlapäivä, Singles Day eli sinkkujen päivä. Nyt ei osteta lahjoja muille, vaan ihan itselleen. Kuka ostaa, kuka ei. En vastusta tätä teemaa, sillä sinkkujahan on nykyisin todella paljon ja on hyvä huomioida myös sinkkujen asema tässä maailmassa. Todella moni, erityisesti nuori aikuinen, sanoo, ettei ole ollenkaan valmis vaihtamaan sinkun vapauttaan lapsiperhearkeen…

Sitä minä en ymmärrä, että kaikkiin teemoihin halutaan liittää ostaminen. Nyt alkaa tätä hurja ostoskausi; Sigles Day, Black Friday ja joulu. Uutisissa kerrotaan, että maailmalla juuri Singes Day on viime vuosina ollut taloudellisesti kaikkein menestynein päivä noin ostosmielessä!

⏰ Minusta voisi paljon enemmän tuoda esille sinkkujen elämän eri puolia; vapautta ja mahdollisuuksia, mutta myös ongelmia ja niihin ratkaisuehdotuksia. Elämä kun on paljon muutakin kuin ostamista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s