”En mitään, mitä arvostaisit”

Tänään sen tajusin!

Olen elänyt jonkin aikaa tilanteessa, jossa olen oppinut vastaamaan: ”En mitään, mitä sinä arvostaisit”. Tuo siis vastauksena kysymykseen: ”Mitä teet?”.
Tämä kaikki on perustunut siihen, että ko. kysyjän mielestä netissä ei ole mitään, mihin kannattaisi aikaansa käyttää. Tai yleensäkään mitään hyvää. Ei, vaikka hän kyllä käyttää niin pankkia kuin s-postiakin, lukee iltapäivälehdet (ei kylläkään muita uutisilähteitä), hyödyntää tori.fi-sivustoa jne. Kaikki, mitä hän ei käytä, on roskaa ja ajanhaaskausta. Niinpä opin olemaan vastaamatta, jos kirjoitin blogia, juttelin pikaviestimellä kaukana asuvan ystävän kanssa tai päivitin Facebook-ryhmääni tms. Helpointa vain vastata: ” En mitään, mitä sinä arvostaisit” .

Oivallus!

Nyt, tänään, tuli sitten oivallus: Minulta on kyllä kysytty, mitä teen, mutta minun ei ole tarvinnut vähätellä tekemistäni entiseen malliin. Olipa vapauttava tunne!
Jokainen saa arvostaa ihan sitä, mitä ikinä haluaa, mutta toisen elämän merkityksellisten asioiden nollaaminen on lyhytnäköistä, itsekästä ja toista halveksivaa. Useimmat kuitenkin lopulta putoavat sieltä korkealta rytisten alas, kun oma elämä muuttuu.
Minä nautin tästä uudesta vapaudestani! 😊😊😊

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s