Joku vois valistaa 📝

Joku vois mua valistaa – ihan oikeasti! Mikä on tää juttu, että erilaiset julkkikset ”avautuvat” elämänsä käänteistä vuosien varrella? Yks kertoo huumeiden käytöstään, toinen väkivallasta, kolmas valheista, joku paljastaa seksiryhmiä, moni avioeroaan ja tämä Harry (niinhän hän kuulemma tahtoo itseään kutsuttavan) vatvoo kuninkaallisen perheen asiat medialle. Eiks hänen pitäny olla erossa koko systeemistä? Miksi sitten hakea julkisuutta paljastamalla sitä sun tätä? Varsinkin, kun toisella osapuolella ei oikein ole mahdollisuuksia tuoda omaa näkemystään esille.

Mun tiedot noihin perustuvat otsikoihin ja insertteihin, joten niiden tarkemmasta sisällöstä en sano yhtään mitään. Mä vaan en tajua, mikä hohto noissa avautumisissa on. ❓❓ Tajuatko sinä? Onko kyse julkisuuden lisähakemisesta? Vai maksaako media hyvin saadessaan ”suuria paljastuksia? Vai oisko niin, että pelko julkisuusarvon vähenemisestä antaa syyn avautua?

🦢 Minun mielestä ois helpointa elää oppimalla menneistä (ilman vatvontaa), elämällä tässä ja nyt nenu kohti tulevaa – vielä kiitollisena kaikesta saamastaan. 🍀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s