Joku vois valistaa ūüďĚ

Joku vois mua valistaa – ihan oikeasti! Mik√§ on t√§√§ juttu, ett√§ erilaiset julkkikset ”avautuvat” el√§m√§ns√§ k√§√§nteist√§ vuosien varrella? Yks kertoo huumeiden k√§yt√∂st√§√§n, toinen v√§kivallasta, kolmas valheista, joku paljastaa seksiryhmi√§, moni avioeroaan ja t√§m√§ Harry (niinh√§n h√§n kuulemma tahtoo itse√§√§n kutsuttavan) vatvoo kuninkaallisen perheen asiat medialle. Eiks h√§nen pit√§ny olla erossa koko systeemist√§? Miksi sitten hakea julkisuutta paljastamalla sit√§ sun t√§t√§? Varsinkin, kun toisella osapuolella ei oikein ole mahdollisuuksia tuoda omaa n√§kemyst√§√§n esille.

Mun tiedot noihin perustuvat otsikoihin ja insertteihin, joten niiden tarkemmasta sis√§ll√∂st√§ en sano yht√§√§n mit√§√§n. M√§ vaan en tajua, mik√§ hohto noissa avautumisissa on. ‚Ěď‚Ěď Tajuatko sin√§? Onko kyse julkisuuden lis√§hakemisesta? Vai maksaako media hyvin saadessaan ”suuria paljastuksia? Vai oisko niin, ett√§ pelko julkisuusarvon v√§henemisest√§ antaa syyn avautua?

ūü¶Ę Minun mielest√§ ois helpointa el√§√§ oppimalla menneist√§ (ilman vatvontaa), el√§m√§ll√§ t√§ss√§ ja nyt nenu kohti tulevaa – viel√§ kiitollisena kaikesta saamastaan. ūüćÄ

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s