Maitosuklaata?

Tänään on *Maitosuklaapäivä*.

Wikipedia kertoo: ”Maitosuklaa on suklaata, joka valmistetaan kaakaomassan, kaakaovoin ja sokerin lisäksi maitojauheesta tai maidosta. Euroopan unionin alueella maitosuklaassa on oltava vähintään 25 prosenttia kaakaokuiva-ainetta ja vähintään 14 prosenttia maidon kuiva-ainetta.”

Suklaa on monen herkku. Monelle on todella vaikeaa luopua (tai edes vähentää) suklaan syöntiä esim. laihdutusaikana. Suklaata on myös niin monen makuista, että ei kannata edes yrittää luetella kaikkia. Eri maissa on myös aikalailla erilainen suklaamaku.

❓❓ Millainen on sinun suhteesi suklaaseen? Maistuuko ja onko joku lemppari olemassa?

🦢 Minun makuun on ennenkaikkea tumma suklaa. 😋 Muista sitten pähkinäsuklaa ja suklaa, jossa on suolarakeita mukana. Monet aiemmin herkkuna pitämäni suklaat tuntuvat nykyisin niin kamalan makeilta. Vanhuuden merkkiäkö tuo maun muuttuminen?

Yksi kommentti artikkeliin ”Maitosuklaata?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s