Aulangon Jannen muistolle

Tein tämän videon v. 2015 ja olen sen julkaissut joka vuosi uudelleen 12.6. Janne ja AIno olivat rakastetut joutsenet Aulangon Joutsenlammella. Monet kävivät niitä tervehtimässä useamman kerran kesässä. Niin minäkin.
12.6.2015 oli Janne pakko lopettaa laulujoutsenten tekemän hyökkäyksen aiheuttamien vammojen takia. Aino siirrettiin seuraavana keväänä Loviisan edustalle muiden kyhmyjoutsenten joukkoon.Joutsenet tunnistivat minut ja sain olla jopa niiden poikeastenkin lähellä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s