Tee elämästä kaunista -päivä

Tänään on *Tee elämästäsi kaunista -päivä*.

Vastoin joidenkin sanoja, voimme itse hyvin paljon vaikuttaa siihen, millainen päivämme on. Kun aloittaa aamun positiivisin ajatuksin, päivästäkin tulee useimmiten parempi. Olen kuullut monenlaisista ”aamunavauskikoista”… Joku menee peilin eteen ja hymyillen toteaa itselleen jotain positiivista. Toinen muistuttaa itseään päivän mahdollisuuksista todeten jotain malliin: ”Tämä on hyvä päivä. Kaikki on mahdollista.” Jotkut suosittelevat aloittamaan päivän toteamalla (ääneen) esi. kolme asiaa, joista on juuri sillä hetkellä kiitollinen.
Kun mieli on hyvä, päivästä tulee kaunis ja hyvä olo on usein myös tarttuvaa. 🤩

❓❓ Miten sinä vaikutat omaan päivääsi ja sen hyvyyteen?

🦢 Minä aloitan päiväni (aina, kun se on mahdollista) ”hitaalla heräämisellä”. En pomppaa heti herättyäni ylös, vaan sallin itseni loikoilla aikani antaen ajatusten kulkea ihan minne vaan. Kun sitten nousen, totean itselleni tuon: ” Tämä on hyvä päivä. Kaikki on mahdollista.”
En edes yritä väittää aina olevani positiivinen, mutta mahdollisimman usein kuitenkin.

Tee juuri tästä päivästäsi kaunis ja onnellinen. 🤩🍀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s