Siivoa kirjahyllysi

Tänään on *Siivoa kirjahyllysi päivä*.

Useimmilla meistä taitaa vielä olla kirjahylly, vaikka se joidenkin mukaan onkin jo ihan vanhanaikainen juttu. Oli miten oli, tänään on aika siivota se kirjahylly. Sitä ei aina tule edes ajatelleeksi, kuinka paljon pölyä kirjahylly voikaan sitoa.  Kirjahylly kannattaa määräajoin siivota kunnolla. Se tarkoittaa kaiken hyllyissä olevan poistamista ja putsaamista. Samalla saattaa tulla mieleen tutkia, voisiko joistain kirjoista tai koriste-esineistä (joita monella on kirjahyllyssä) luopua.

🦢 Minulla ei hirveästi ole kirjoja (no, muutaman kymmenen kuitenkin), mutta tahtoisin osasta luopua. Ongelma vain on, mihin niitä voisi luovuttaa, jos ei ihan roskiin haluaisi heittää. Antikvariaatit eivät nykyisin tunnu olevan kiinnostuneita. Eivätkä kirjastotkaan. Mahtaisivatko Palvelutalot, sairaalat tms. ottaa väkensä iloksi? Tai, jos vaan laittaisi nettiin listan kirjoista ja ilmoituksen, jotta *Hae pois*.  Mahtaisiko mennä? Täytyy varmaan kokeilla tuotakin.
❓❓ Muita ideoita?

👉 Jos kaipaat vinkkejä asiassa. tutustupa: https://www.tasokoti.fi/kirjahyllyn-siivoamisen-ei-tarvitse-olla-hankalaa-lue-helpot-vinkit/

3 kommenttia artikkeliin ”Siivoa kirjahyllysi

  1. Mie oo irrottanu kannet sekajätteisii ja kirjat paperikeräyksee. Pikkuhiljaa oon tätä tehny, kait mie joskus saan tän vietyy loppuu asti.

    1. Kova urakka on kirjojen poistossa, mutta hiljalleen on asiaan minunkin tartuttava. Päätin ensin tehdä listan ja laittaa sen Facebookin ryhmään, jotta halukkaat voivat hakea. Loput poistoon menevät sitten on pakko vaan roskiin laittaa.

  2. Täällä ei tunnu kelpaavan edes ilmaiset kirjat, mutta kirjasto on laittanut eteiseensä kierrätyshyllyn, jonne saa viedä omia kirjojaan ja ottaa toisia tilalle. Tämä ei tietenkään vähennä kirjamäärää, mutta ainakin vaihtuvat mieluisampiin. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s