Minun tieni

Tänään on *Minun tieni päivä*.

Jokainen meistä valitsee monilta osiltaan ihan itse sen oman tiensä. Aina kaikki ei mene valintojemme mukaan, mutta yllättävän paljon omat ratkaisumme näyttävät suunnan. Emme valitse tiellemme ikäviä asioita, mutta valitsemme ratkaisut tilanteista ulospääsyyn. Kun poimimme omalle tiellemme elämän hyviä asioita, niiden määrä tuntuu vain kasvavan. Opimme huomaamaan yhä enemmän niitä pieniä asioita. 🍀🤩

🦢 Tärkeä havainto on sekin, että emme koskaan tiedä tarkalleen toisen tien koko sisältöä. Omalla kohdallani pyrin näkemään tielläni olevat hyvät asiat. Kovien kipujen keskellä siihen vaan ei aina kykene. Kuitenkin minun tieni kaikkine mutkine, mäkineen, jopa kuoppineenkin, se on juuri minun tieni ja sellaisenaan minulle oikea.

❓❓ Pysytkö sinä mielestäsi vaikuttamaan riittävästi omaan tiehesi?

En malta olla lisäämättä aiheen musiikkia:

3 kommenttia artikkeliin ”Minun tieni

  1. Kyllä, olen oman tieni kulkija, tieheni tyytyväinen, kaikkine pinine mutkinee, kuoppinee, mäkinee. Tosi aika tasasta tietä oon saanu matkata.

    1. Jos se tie olisi ihan vaan tasamaata ja suoraa, se olisi aika tylsää. Eikä sillon osaisi arvostaa niitä mukavia mutkia ja hetkiä, joista tielle sattuu.

  2. Mä olen jahkailija ja useasti koen olleeni enemmänkin peesailija, joka on kulkenut tai kulkeutunut virran mukana. Toivonut, että asiat vaan jotenkin ratkeaisivat ilman, että mun tarvitsisi itse päättää.. Mutta ihan hyvin on kuitenkin juuri nyt. Ja osaan arvostaa sitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s