Tee myrtsille kaverille palvelus

Tänään on *Tee myrtsille kaverille palvelus päivä*.

Päivän teema ei olekaan välttämättä ihan helppo juttu. Myrtsit ihmiset kun näkevät usein lähes kaikessa aihetta mutinaan tai valittamiseen. Sitäpaitsi, heitä usein ärsyttää muiden hyväntuulisuus. Kuitenkin jonkun näyttäessä myrtsiä nassua, tulee muidenkin oloon herkästi vaisumpi sävy.

🦢 Minun vaihtoehdot tuossa tilanteessa ovat useimmiten joko kertoa jotain positiivista ko. henkilön elosta (jos en muuta keksi, vaikka sitten asusta, vaikka se on kyllä äärimmäisen harvinaista minulle) tai sitten vaan annan toisen olla ja saatan jopa hiljalleen ”vaihtaa maisemaa”.  Olen päättänyt, etteivät muut saa työntää omaa huonoa oloaan mun harteille.
Huom! Ihan oikeat vaikeudet ovat eri asia. Niissä tietenkin pyrin auttamaan mahdollisuuksien mukaan.

❓❓ Mitkä ovat sinun keinosi tehdä palvelus myrtsille kaverille?

2 kommenttia artikkeliin ”Tee myrtsille kaverille palvelus

  1. Yksi työkaveri oli, jonka kanssa meinasi kadota omakin elämänilo. Lähes joka aamu alkoi ”kyllä oli taas niin kamalaa”. Joskus kerroin omista jutuistani, niin vastauksena oli ”kyllähän sun on hyvä…” Ajan myötä minusta tuli aika hiljainen ja huokasin suuresti helpotuksesta, kun se työkaveruus päättyi neljän kuukauden jälkeen työpisteeni vaihtuessa. En tiedä, miten pitkään olisin jaksanut hänen kanssaan. Vielä tänä päivänäkin huomaan esim. kaupassa vaihtavani äkkiä hyllyväliä, jos huomaan hänet.

    En keksinyt, miten hänen päiväänsä olisi pystynyt piristämään.

    1. Tuo vastaus ”Hyvähän sinun on…” on niin kovin tuttu. Muutamalle olen sanonut takaisin jotain siitä, mitä omassa elossani on vuosikymmeniä jatkuneiden kipujen myötä, mutta yleensä tokaisen vain: ”Asenne ratkaisee”. Nämä ainaiset valittajat syövät meidän muiden voimia todella tehokkaasti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s