Ruusupäivä

Tänään on *Ruusupäivä*.

Oikeastaan tästä päivästä alkaa *ystävyysviikko*. Tämän ajan sanotaan olevan erityisesti ruusujen antamisen aikaa. En tiedä, onko asia näin, sillä ainakin minulla on mielikuva, että lähestyvä ystävänpäivä tuo Suomessa esiin sydämiä vähän kaikessa, ruusuja paljon vähemmän.

🌹 Ruusu on uljas kukka. On hyvä muistaa, että ruusuja on hyvinkin monenlaisia monien värien ohella. Laitanpa tähän vähän erilaisen ruusun, jota ensin itse epäilin ihan muuksi kukaksi. Kysyin asiasta Tampereen Hatanpään Arboretumin Ruusutarhan työntekijältä, joka kertoi alueen kaikkien kukkien olevan ruusuja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s