2 kommenttia artikkeliin ”Olen tyhm√§ ūüéß

  1. Tosi kivasti ajateltu! Itse pelailen useita pelejä tuolla Fb:n puolella, mutta suurin osa kavereistani ei pelaa. Siksi on välillä todella turhauttavaa, kun ilman niitä pelikavereita eteneminen on hidasta ja hankalaa.

    1. Tuota mun pelaamaa peliä ei oo Fb:n valikoimissa. Muuten apuja ois kyllä tarjolla. Monet noista peleistä onkin rakennettu niin, että kaverit ovat tärkeitä. Muuten eteneminen on todella hidasta. Muistan kyllä, kun aloin pelaamisen eikä niitä kavereita ollut. Se oli välillä tositylsää. Nyt kuulun yhteen naapurustoon, jossa autetaan toisia ja ajan myötä (olen vuosia pelannut samaa peliä) on tullut paljon muitakin pelikavereita ja apua saa yleensä helposti. Kuitenkin, olen aina sanonut, että pelissä saa apua parhaiten, kun on myös itse valmis auttamaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s