Lego päivä


Tänään on *Lego päivä*.

Suurin osa meistä on kohdannut legopalikoita ja varmaan jotain niistä rakennellutkin. Aluksi olivat nämä peruspalikat, sittemmin tulivat erilaiset erikoislegot, joista voi rakentaa melkein mitä vaan.  Jos et tiedä, mitä kaikkea voisi legoista rakentaa, laita hakukoneen kuvahakuun sana *lego*. Sen jälkeen voit vain ihmetellä sitä, mitä kaikkea onkaan legoista mahdollista tehdä.

Monelle ovat tuttuja myös Legoland-huvipuistot.  Tunnetuin niistä suomalaisille taitaa olla Tanskan Billundissa oleva Legoland. Minä kävin siellä kolmisenkymmentä vuotta sitten nuorisoryhmän kanssa. Tekemistä riitti kyllä kaikille. Mielenkiintoinen oli Suomi-alue, jossa oli suomalaismallisia taloja ja tunnettuja suomalaisia rakennuksia ym. Kyllä niitä eri maiden alueita tutkiessa tuntui, että joillakin on ihana työ suunnitella ja valmistaa näitä kohteita.

❓❓ Millaisia muistoja sinulla on legoista?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s