Videokamera päivä

Tänään on *Videokamera päivä*-

📹 Muistatko videokamerat? Aikanaan ne olivat suuria ja painavia, joten ei kaikkea kuvattu. Muistan, kun työkuvioissa kuvasin erilaisia tapahtumia ja juttuja kameralla, jota pidettiin kuvatessa olkapäällä sen painon (ja toki vakauden) takia. 📼 Kuvaus tapahtui VHS-kaseteille joita sitten katsottiin erillisellä laitteella. Paljon on siitä muuttunut.

📱 Nyt on toki vieläkin erillisiä videokameroita, mutta ne ovat pieniä ja näppäriä käyttää. Veikkaanpa kuitenkin, että nykyisin eniten videoita kuvataan kännyköillä. Kännykkäkuvaus on helppoa, kun laite on aina mukana ja pienikokoisena ei tarvitse erillisiä laukkuja tms.

🎬 Ei tarvitse olla suuri ennustaja, kun arvelen, että tänään / huomenna julkaistaan erilaisia videoita ehkä enemmän kuin koskaan vuorokauden aikana. Tapahtumia USA:ssa kuvataan niin hyvässä kuin pahassakin ja netti tulee olemaan pullollaan monenlaista videota päivän tapahtumiin liittyen.

💭 Minä toivon, että videoitaisiin enemmän luonnonkauneutta ja elämän hyviä asioita. En kannata yltiöpositiivisuutta, mutta en myöskään ymmärrä vallalla olevaa negatiivisuuden määrää.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s