Älä unohda minua!

👌Tänään on *Älä unohda minua päivä*. Luin juuri uutisista, miten korona-aikana yksinäisyys on lisääntynyt todella paljon niin ikäihmisten kuin työssä käyvienkin kohdalla. Se nyt on ymmärrettävää, kun harrastustoiminnat ovat suurelta osin suljettuna ja vierailujakaan ei suositella. Nyt on otettava muut keinot käyttöön! Minusta nettipuhelut (oikeastaan nimenomaan videopuhelut) ovat toiseksi paras vaihtoehto. Nyt on paremmin aikaa (?) oikeiden kirjeiden kirjoittamiselle tai edes kortin laittamiselle.

👉 Älä unohda minua… 👌🍀💻📯

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s